Λίγα Λόγια για εμας

Δημιουργική ψυχή, προσοχή στη λεπτομέρεια, τεχνογνωσία

Interior design is about feelings…!Bring light, pleasure and joy in your space! Decorate every single corner and “tell” your own personal story!!!

Γνώρισε με

Γειά σου!
Είμαι H Αλεξάνδρα, σχεδιάστρια εσωτερικών & εξωτερικών χώρων και διακόσμησης.
Παρέχω πλήρεις, υπηρεσίες εσωτερικού & εξωτερικού σχεδιασμού σε όλη την Ελλάδα για περισσότερα από 8 χρόνια.

Το Ar Concepts ιδρύθηκε το 2016,σαν γραφείο έχουμε διακριθεί για την ποιότητα στον σχεδιασμό και την δέσμευση μας σε κάθε έργο, τηρώντας τα χρονικά μας διαγράμματα και μελετώντας τις ανάγκες με προσήλωση, αγάπη & αισθητική ανάλογη του τοπίου αλλά και του ιδιοκτήτη, πριν ακόμη ξεκινήσει το έργο.
Τα έργα μας είναι συνώνυμα με την διαχρονικότητα και την μακροζωία.
Ίσως, το μεγαλύτερο προτέρημα όπως λένε και όσοι με γνωρίζουν είναι η ικανότητα να συνδέομαι βαθιά και με ακρίβεια με τα οράματα των πελατών, αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά από εργά που κυμαίνονται από προσαρμοσμένα σπίτια , ξενοδοχεία, Συγκροτήματα με Villas,χώρους εστίασης ,χώρους λιανικής & πολυτελή γιοτ.

Κάποιος το βλέπει απλός σαν μια δουλειά – για εμένα είναι ένα πάθος που απασχολεί το μυαλό μου, μου δίνει ενέργεια και μου μεγαλώνει την αγάπη & την δημιουργικότητα μου καθημερινά

Ο σκοπός και η χαρά μου είναι, πάντα να βοηθάω τους ανθρώπους να δημιουργούν τους χώρους τους με αισθητική, ακριβώς όπως τους έχουν οραματιστεί.

Εάν και εσείς θέλετε να σχεδιάσετε των χώρο σας με τολμηρό στυλ συνυφασμένο με καλόγουστη κομψότητα και αισθητική Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί σας για να ζωντανέψετε το όνειρο σας δημιουργώντας έναν φιλόξενο, αυθεντικό χώρο γεμάτο από την αγάπη σας σε συνδυασμό με την δική μας αισθητική.

Με σεβασμό & αγάπη
Αλεξάνδρα Αραβαντινού

82

Ολοκληρωμένα Έργα

80+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

6

Ατομα στην ομαδας μας

10

Χρόνια υπηρεσίας