Οι Υπηρεσίες μας

Η εταιρεία AR Concepts ARCHITECTURE & DESIGN δραστηριοποιείται στο χώρο της αρχιτεκτονικής εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, της διακόσμησης και της κατασκευής. H Αλεξάνδρα Αραβαντινού με την ομάδα της, αποτελούμενη από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, σχεδιαστές και εργοδηγούς, έχει ως κύριο αντικείμενο τις μελέτες και κατασκευές επαγγελματικών χώρων, κατοικιών και ξενοδοχείων .Η AR Concepts architecture & Design αναλαμβάνει από το σχεδιασμό μέχρι και την κατασκευή του έργου και την υλοποίηση όλων Καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας την προσωπική επαφή με τον πελάτη και έχοντας ως άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του, η ομάδα παρέχει καινοτόμες ιδέες για έξυπνες και λειτουργικές προτάσεις επιλογές χρωμάτων, υφών και υλικών, ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην μελέτη φωτισμού,τέλος ο σχεδιασμός επίπλων & αντικειμένων είναι ένα ακόμη βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τα έργα μας, με γνώμονα την επίτευξη
του καλύτερου αποτελέσματος. Με τη σωστή διαχείριση του budget, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την ολοκλήρωση των εργασιών σε μικρό χρονικό διάστημα, προσφέρει λύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
INTERIOR DESIGN

ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
3D RENDER

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ

PROJECT MANAGMENT
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

DECO STYLING

CREATIVE CONCEPTS

Γιατί να μας επιλέξετε

Βρίσκοντας το στυλ σας

Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε, να ανακαλύψουμε και να κατανοήσουμε το στυλ που πραγματικά αγαπάτε.

Σχεδιασμός πλάνου

Χτίζοντας το πλάνο του έργου, μελετώντας όλες τις πληροφορίες που μας έχουν δωθεί απο εσάς. Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας το πλανόγραμμα του έργου πηγαίνει βημα βήμα, ώστε να μεταμορφωθεί ο χώρος σας μέσα στο χρονοδιάγραμμα και στο budget που έχουμε ορίσει.

Σχεδίαση Εσωτερικού Χώρου

Σχεδιάζουμε τον χώρο σας, προσπαθώντας να αντανακλά στο στύλ σας με όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία σχεδιασμού. Ξεκινώντας απο την αρχιτεκτονική μελέτη, μελέτη φωτισμού και απεικόνισης του χώρου, σε φωτορεαλιστικά σχέδια - 3D Render.

Διαφάνεια κόστους

Σας ενημερώνω για το πόσες ώρες εργάζομαι στο έργο σας και για όλα τα κόστη που πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες μου - χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Εξοικονόμηση σε προϊόντα

Οι στενές μου σχέσεις με τους προμηθευτές διασφαλίζουν ότι θα αποκτήσετε μοναδικά αντικείμενα για το χώρο σας σε μειωμένες τιμές, τα οποία δεν θα δείτε στα καταστήματα.

Free Consultation

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε τη δωρεάν διαβούλευση σας και να κάνετε το πρώτο βήμα προς το σπίτι των ονείρων σας.

Πώς Δουλεύουμε
Βήμα 1
Γνωριμία

Θα ξεκινήσουμε με μια τηλεφωνική συμβουλευτική ή/και μια δια ζώσης συνάντηση. Θα μοιραστείτε μαζί μου το λόγο που με καλέσατε, θα μιλήσουμε αναλυτικά για τον χώρο που πρόκειται να δημιουργήσουμε και τις προσδοκίες σας.

Βήμα 2
Σύλληψη

Αυτό το βήμα περιλαμβάνει τον αρχικό σχεδιασμό της ιδέας, την κοστολόγηση και τον προγραμματισμό. Θα σας δώσω μια ιδέα του συνολικού κόστους με βάση το πόσες ώρες θα εργαστώ στο έργο σας και θα υπολογίσω τον προϋπολογισμό για τη διακόσμηση και τα έπιπλα.

Βήμα 3
Σχεδίαση

Μόλις εγκρίνετε την ιδέα, θα αρχίσω να προμηθεύομαι προϊόντα για το σπίτι σας. Θα λάβετε λεπτομερείς περιγραφές με εικόνες, κόστος και διαστάσεις για κάθε προϊόν. Επίσης αν αυτό εμπεριέχεται στην συμφωνία μας, θα λάβετε ένα τελικό mood board με την αρχιτεκτονική μελέτη, με την μελέτη φωτισμού, με την μελέτη σχεδιασμού(φωτορεαλιστικά σχέδια) και τέλος την μελέτη υλοποίησης. Εφόσον τα παραπάνω σας βρίσκουν σύμφωνους, τότε θα περάσουμε στο επόμενο βήμα που είναι οι παραγγελίες.

Βήμα 4
Στυλ

Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στο χώρο σας, θα έρθουμε με την ομάδα του arconcepts για την διαμόρφωση με βάση το αρχικό μας σχέδιο.